ODKUP ZLATA

CENIK ODKUPA ZLATA

INTERAKTIVNI

IZRAČUN

Cene so dnevno ažurirane. Vpišite gramaturo vašega zlata za katerega se bo izračunala skupna vrednost glede na dnevno ceno odkupa zlata.

PRI NAS JE VAŠE ZLATO VREDNO NAJCEČ! MI VAM VEDNO MAKSIMIZIRAMO CENO ZA VAŠE ZLATO V REALNEM ČASU V SKLADU Z BORZNO CENO.

  Z večje količine ponudimo še višjo ceno.

  Naša dolgoletna tradicija

  je zagotovilo za vaše

  zadovoljstvo!

  Naše podjetje GOLD MARKET Zlatarstvo Matjaž Šulin S.P. se ukvarja z prodajo zlatega nakita in ur in nadaljuje z družinsko tradicijo ki sega že v daljna 60-ta leta prejšnjega stoljetja. Specializirani smo za odkup zlata, prodajo in popravila zlatega nakita ter ur.

  Postopek odkupa

  ODKUP

  ZLATA

  Vaše zlato najprej vzamemo pod drobnogled in mu določimo čistino glede na morebitno prisotne žige. Analiziramo tudi z kislinami oz. elektronskim pripomočkom. V kalkulacijo vaše vrednosti zlata spada zgolj zlato in ne ostali dodatki kot so lahko različni kamni ali druge kovine in drugo. Nato stehtamo vaše zlato. Ko je določena čistina in teža vašega zlata potem pomnožimo težo krat vrednost zlata po gramu glede na čistino. Ko dobimo končno vrednost vašega zlata in če se z njo strinjate sledi takojšnje plačilo. Velja omeniti da pri prodaji zlatih izdelkov plačila DDV in prav tako se prodaja zlatih izdelkov ne šteje med dohodke, od katerih je potrebno plačati dohodnino. Da se izvede proces kupoprodaje mora stranka izkazati veljaven osebni dokument. Stranka mora biti polnoletna in izjaviti da je lastnik zlata in da je to zlato legalnega porekla. Mi kot kupec se zavezujemo da bomo v skladu zakonom hranili vse vaše osebne podatke ki jih bomo pridobili v kupoprodajnem procesu.

  URNIK

  OD PONEDELJKA DO PETKA
  9.00 – 13.00
  15.00 – 18.00

  SOBOTA
  9.00 – 12.00

  NEDELJE IN PRAZNIKI ZAPRTO.

  O DRUŽBI

  GOLD MARKET
  ZLATARSTVO MATJAŽ ŠULIN S.P.
  DELPINOVA ULICA 16
  5000 NOVA GORICA
  DAVČNA. ŠT: SI46063463
  MATIČNA ŠT.: 53801300
  SULIN.MATJAZ@AMIS.NET

  PRIDRUŽITE SE NAM

  ZLATARNA SE NAHAJA NASPROTI PARK HOTELA V NOVI GORICI